X 17+ Magnetic Storm

Adidas X 17+ Purespeed

Begin volgende maand brengt Adidas een exclusief nieuw Pack op de markt waar de belangrijkste Adidas voetbalschoenen inzitten zoals deze nieuwe X 17+ Purechaos Magnetic Storm schoenen. Deze nieuwe Adidas X 17+ voetbalschoenen krijgen een adviesprijs van ca. €300 en zullen na lancering hier online te koop zijn. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (1 vote cast)

X 17+ Magnetic Storm

Naast deze X17 voetbalschoenen zal het Addias Magnetic Storm Pack natuurlijk ook een Ace 17+ krijgen. Deze X17 maken gebruik van een Adidas Sprintframe met transparante noppen. Het materiaal op de bovenkant van de schoen is lichter dan die van zijn X16 broertje en zorgen voor een betere pasvorm.

Adidas X 17+

Adidas Magnetic Storm Pack

Deze zwarte voetbalschoenen 2017 zijn op de buitenkant van de voet voorzien van een groot Adidas logo met naam. Op de binnenkant van de voet staat een groot Adidas X log en de letters NSG (Non Stop Grip). Deze bedrukking heeft de kleur parelmoer. De Techfit sok rond de enkel is zwart.

Adidas X 17+ Purechaos Magnetic Storm

Adidas X17

Vanaf de bovenkant is goed te zien dat deze X17 voetbalschoenen een felle groene inlegzool hebben met daarop de naam Purespeed en het Adidas X logo. Op de onderkant zien we nu ook de elf noppen beter. Je koopt de nieuwe Adidas Magnetic Storm voetbalschoenen na lancering hier online.

Adidas X kopen:

Unisportstore.nl

Voetbalshop.nl

 

 

 

adidas X 17+ magnetic storm

 

X 17+ Magnetic Storm, 3.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*