Adidas X 16 Purechaos Paris Pack

Adidas Paris Pack X 16+ Purechaos

Naast de Adidas Ace 16+ Purecontrol, heeft het Duitse merk vandaag ook deze X 16 Purechaos Euro 2016 voetbalschoenen uit het Paris Pack bekend gemaakt. Net als de Purecontrol uitvoering zijn ook deze voetbalschoenen gebaseerd op de Franse vlag en natuurlijk het EK 2016. Naast de kleuren van deze vlag is ook de kleur zwart op deze X16+ te vinden. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)

Adidas X 16 Purechaos

Deze Adidas X 16 Purechaos voetbalschoenen zijn veterloos en hebben een vlakke bovenkant. De neus van de schoen is blauw en loopt middels rode en zwarte spetters over in een zwarte achterkant. De X 16+ voetbalschoenen hebben geen strepen op de zijkant maar een groot wit Adidas logo met naam. De schoen is voorzien van een zwart met blauw frame. De bovenkant is afgewerkt met een zwarte Techfit sok.

adidas X 16 Paris pack

Adidas Paris Pack X 16

De binnenkant van de voet is voorzien van een blauwe X met daarnaast de tekst Techfit NSG (Non Stop Grip). Op de volgende foto’s is goed te zien dat de neus van de schoen enkele strepen heeft. De onderkant van de schoen is glanzend blauw en telt elf noppen. Op de inlegzool staat de naam Purechaos gedrukt. Deze Euro 2016 voetbalschoenen zijn vanaf nu al hier te bestellen.

adidas X 16 + purechaos

adidas X 16+ Purechaos Paris Pack

didas X 16 purechaos paris pack

adidas paris Pack X 16+

Adidas X 16 Purechaos Paris Pack, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*