X 16+ Purechaos Champagne

Champagne Pack

Begin mei zal Adidas het Limited Edition Champagne Pack op de markt brengen. In dit Pack zitten de bekende Adidas modellen als de Copa 17, Ace 17+ en X 16+ maar ook een speciale remake van de Predator Mania die oorspronkelijk werden gedragen tijdens het WK 2002. Als eerste laten wij jullie nu de Adidas X 16+ Purechaos Champagne zien.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (1 vote cast)

Adidas X 16+ Purechaos Champagne

Deze X 16+ Purechaos voetbalschoenen hebben dus een witte basis (Champagne) en een wit frame. De Techfit sok rond de enkels heeft rode kleur. Meest opvallende aan deze Purechaos voetbalschoenen zijn de zwarte strepen op de bovenkant van de voet. Deze strepen zijn gedrukt in de inkepingen die in het materiaal zitten verwerkt. Normaal zijn deze minder zichtbaar. Op de buitenkant van de enkel staat een groot zwart Adidas logo met de naam van het merk.

X 16+ Champagne

Champagne Pack

Als we de achterkant van deze X 16+ bekijken zien we dat het frame rond de enkel omhoog komt voor meer grip en stevigheid. De transparante noppen hebben een rood tintje. De binnenkant van de voet is voorzien van een groot Adidas X teken met daarnaast de tekst Techfit NSG (Non Stop Grip). Wil jij deze nieuwe Adidas voetbalschoenen kopen? Bekijk dan hier na lancering het complete assortiment.

Champagne Pack Adidas X 16+

adidas X16 Purechaos Champagne Pack

X 16+ Purechaos Champagne

X 16+ Purechaos Champagne, 3.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*