Adidas X 16 + Purechaos Black

X 16+ Purechaos

Nadat we jullie afgelopen week de Purecontrol uitvoering lieten zien, tonen wij jullie nu de eerste foto's van de Adidas X 16 + Purechaos voetbalschoenen in de kleuren Core Black en White. Ook deze X 16+ voetbalschoenen 2017 krijgen een adviesprijs van €299,95 en zullen na lancering hier te bestellen zijn.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

X 16 + Purechaos

Eerder al bracht Adidas een zwarte variant van de X16 serie op de markt. Het enige grote zichtbare verschil met de oude versie is dat het grote Adidas logo op de buitenkant van de voet nu in het wit is gedrukt. De zwarte toplaag is nu wat meer glanzend dan de eerdere matte uitvoering.

Adidas X 16+ Purechaos

Adidas X 16+

Deze Adidas X 16+ zijn voorzien van een zwart Sprintframe met rondingen rond de enkel. Op de bovenkant van de enkel zijn geen veters zichtbaar. De diepe groeven lopen vanaf de tenen door tot de bovenkant van de enkel. De binnenkant van de enkel is volledig zwart en heeft het Adidas X logo in het materiaal verwerkt. Op de onderkant van de zool zitten elf melkwitte noppen. Wij verwachten deze nieuwe Adidas voetbalschoenen met ingang van 2017 hier te koop. Geef ons je mening over deze voetbalschoenen en reageer.

 X16 + Purechaos

 Adidas X16 Purechaos

X 16 Purechaos

Adidas X 16 + Purechaos Black, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*