Adidas X 16.1 Viper Pack

Viper pack

Wat is het komende Viper Pack van Adidas toch ontzettend vet !! We lieten je al de Ace 16 Primeknit zien en nu is het de beurt aan de Adidas X 16.1 Vapour Green, Core Black. Wij geven deze nieuwe X16 voetbalschoenen een dikke acht als eindcijfer. De zwarte kleur in combinatie met de slangen print valt erg goed uit. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)

Adidas X 16.1 Viper Pack

Het nieuwe Adidas Viper Pack zal vanaf september 2016 hier verkrijgbaar zijn. Wij zijn nieuwsgierig of er ook een Purechaos uitvoering van de X16 op de markt zal komen? Deze nieuwe X 16.1 is voorzien van een transparant Sprintframe. Hierdoor is de slangenprint op de zijkant en onderkant ook uitstekend te zien. De Adidas Techfit sok is zwarte en heeft lichtgrijze streepjes. Deze kleuren zijn ook gebruikt voor de veters. Op de buitenkant van de schoen staat een groot zwart Adidas logo.

adidas X 16.1 Viper Pack

adidas X 16 Viper pack

Viper Pack

Op de binnenkant van de voet staat een Adidas X teken met de naam Techfit. De onderkant van de schoen is voorzien van elf transparante noppen. Op de inlegzool staat een grote X gedrukt. Na lancering zijn deze Adidas X 16.1 Viper Pack voetbalschoenen hier te koop.

adidas X 16.1 vapour green

X 16.1 vapour green

Adidas X 16.1 Viper Pack, 5.0 out of 5 based on 3 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*