Adidas X 16.1 Silver Metallic

Adidas X 16.1

Dit zijn de eerste foto's van de nieuwe Adidas X 16.1 Silver Metallic die Adidas eind mei zal lanceren. Het is de eerste uitvoering van de nieuwe generatie X voetbalschoenen die ook gedragen zullen worden tijdens Euro 2016 in Frankrijk door spelers als Muller en Bale. Begin januari waren we al in staat om jullie een eerste indruk te geven van deze nieuwe X16 voetbalschoenen. Wij lieten jullie toen de X 16.3 zien in de kleur Solar Red. Deze X16 Silver metallic zal dus nog voor de rode uitvoering op de markt komen. Wat vinden jullie van deze nieuwe Adidas EK 2016 voetbalschoenen?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.5/5 (2 votes cast)

Adidas X 16.1

Als we deze Adidas X 16.1 Silver Metallic aan de buitenkant van de voet bekijken, is goed te zien dat de volledige bovekant zilver is met uitzondering van de sok rond de enkels. Op de buitenkant van de voet zitten zilveren strepen in het materiaal verwerkt. Op de zijkant van de enkel staat een groot zwart Adidas logo met naam. Als we de rode sok beter bekijken zien we ook een gestreept motief.

 

adidas X 16.1 silver metallic

adidas X 16.1

Adidas X 16.1 Silver Metallic

Als we de binnenkant van de voet bekijken zien we dezelfde zilveren strepen terug komen. Ook is nu goed te zien dat deze strepen doorlopen tot over de neus van de schoen. Op de binnenkant van de enkel is tevens het Adidas X logo in het materiaal verwerkt met daarbij de naam Techfit. Deze Adidas X 16.1 zijn afgewerkt met grijze veters. Op de inlegzool is ook weer het Adidas X logo te zien. De onderkant van deze EK voetbalschoenen is voorzien van elf noppen. Deze hebben allemaal verschillende vormen. De noppen zijn aan de bovenkant grijs en lopen over in de kleur Solar Red. Deze nieuwe Adidas X 16.1 zullen na lancering hier online te bestellen zijn. Wil je liever dat wij je op de hoogte brengen als deze voetbalschoenen te koop zijn? Laat dan hier je gegevens achter.

 

adidas X 16.1 silver

ADIDAS X 16.1 FG SILVER METALLIC

 

 

Adidas X 16.1 Silver Metallic, 4.5 out of 5 based on 2 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*