Adidas X 15.1 Eskolaite

Adidas X 15.1 Silver

Dit is de primeur van de exclusieve Adidas X 15.1 Eskolaite voetbalschoenen 2015. Zeker weten doen we het niet maar we verwachten deze Adidas X voetbalschoenen nog deze maand hier beschikbaar. Met deze flitsende zilveren kleur in combinatie met de felle groene kleur krijgt de Adidas X toch weer een compleet andere uitstraling en heb je soms het gevoel dat je met een nieuw model schoen te maken hebt. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Adidas X 15.1 Eskolaite

Daar waar de Chaos print op de zijkanten van de schoen eerder nog een afwijkende kleur hadden, is dat bij deze Adidas X Eskolaite eveneens zilver. Op de Chaos print zijn kleine groene en zwarte verfspetters te zien. De veters zijn ook grijs/zilver. Het sokje rond de enkels zijn groen. Deze felle kleur is ook gebruikt voor de zool van de schoen. Hierop zijn tien grote noppen en een aantal kleine noppen te zien.

adidas X 15.1 Eskolaite

adidas X Eskolaite 15.1 fg

Adidas X 15.1 Silver

De achterkant van deze Adidas X voetbalschoenen zijn voorzien van een groot Adidas logo met daaronder de naam van het merk. Als we in de binnenkant van de schoen kijken zien we daar met groen de letter X en daarboven het serienummer 15.1. Bestel de nieuwste Adidas X 15.1 voetbalschoenen 2015 altijd als eerste hier online.

 

adidas X eskolaite 15.1 silver

adidas X Eskolaite

Adidas X 15.1 Eskolaite, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*