Adidas X 15.1 Bold Orange

Adidas X 15.1 voetbalschoenen

Natuurlijk zie je de nieuwste voetbalschoenen als eerste hier. Daarom laten we jullie nu al de volgende kleurencombinatie zien van de Adidas X 15.1 voetbalschoenen. Deze Adidas X 15.1 Bold Orange schoenen zijn gecombineerd met de kleuren "Core Black" en "Solar Orange". Na de komst van de gele, zwarte en blauwe uitvoering volgen dus na de zomervakantie nog een een witte en oranje (rood) uitvoering. Deze reeds uitgebrachte kleurencombinaties zijn hier extra voordelig online te bestellen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Adidas X 15.1 Bold Orange

De basis van deze Adidas X 15.1 schoen heeft dus de Bold Orange kleur die ook gebruikt is voor de veters. Boven de veters is de witte X te zien die natuurlijk verwijst naar de serie X. De kleur Solar Orange is gebruikt voor de grafische print op de zijkanten van de schoen. Hier komt ook de kleur Core Black terug. De zwarte kleur is ook gebruikt als afwerking rond de neus van de schoen.

adidas X 15.1 red

adidas X 15.1 bold orange

 

Adidas X 15.1 voetbalschoenen

Als we de achterkant bekijken van deze Adidas X 15.1 voetbalschoenen dan zien we hier het bekende Adidas logo terugkomen. Deze is groot in het wit gedrukt. De letter X zien we ook in het groot op de binnenkant van de schoen staan. Verder zien we op de onderkant de tien noppen zitten die in verschillende kleuren zijn verwerkt. Bestel de nieuwste Adidas X voetbalschoenen hier.

adidas X 15.1 fg red

adidas X 15.1 fg bold Orange

Adidas X 15.1 Bold Orange, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*