Adidas Predator Tango 18+

Adidas Predator 18.1

Afgelopen week was de officiële release van de nieuwe Beckham Adidas Predator voetbalschoenen 2017. Dit was de aftrap voor wat binnenkort nog komen gaat. Vandaag geven wij jullie exclusief de eerste foto's van de nieuwe Adidas Predator 18+ Tango TF voetbalschoenen. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (2 votes cast)

Adidas Predator Tango 18+

Deze nieuwe Adidas Predator voetbalschoenen 2018 zijn voorzien van de kleuren Black, White en Solar Red. De basis  heeft de zwarte kleur. De witte kleur komt terug in de drie Adidas strepen op de buitenkant van de schoen. De binnenkant van de sok heeft de rode kleur en is voorzien van een label rond de hak met de naam Predator. Het frame heeft rondom een witte rand. De Tango 18+ uitvoering heeft geen veters en is op de neus voorzien van de bekende Predator schubben. Op de hak zijn enkele gouden strepen te zien.

Adidas Predator Tango 18+ TF

Adidas Predator

adidas Predator 18

Controlskin

De binnenkant van de schoen heeft net als de neus de Adidas Controlskin techniek. De naam van deze techniek zien we ook terug op de zijkant van de enkel. Van bovenaf zien we de rode inlegzool en op de onderkant de Turf zool met enkele rode noppen. De nieuwste Adidas Predator voetbalschoenen 2018 zijn na lancering hier te koop.

predator 18+ tango

adidas Predator Tango 18+

Adidas Predator Tango 18+, 3.0 out of 5 based on 2 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*