Adidas Predator Precision 2017

Adidas Predator Precision voetbalschoenen

Na de succesvolle lancering van de Adidas Predator Mania 2017 remake dit voorjaar, zal het Duitse merk op korte termijn deze fantastische Adidas Predator Precision 2017 op de markt brengen. Om het feest compleet te maken zal er ook een TF en Ultra Boost versie komen. De originele uitvoering werd in 2000 bekend gemaakt en o.a. gedragen door Predator icoon David Beckham.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Adidas Predator Precision

Als eerste laten we jullie de drie verschillende uitvoeringen zien. Deze uitvoering heeft de kleur Navy. Het Sprintframe is in dezelfde kleur gespoten. Op de zijkanten zitten drie golvende witte Adidas strepen. Deze lopen vanaf de onderkant door over de hak en komen zo uit bij de Adidas strepen op de andere kant. Op de bovenkant van de voet zitten de bekende rubberen schubben die zorgen voor meer kracht en precisie. De Turf en Ultra Boost uitvoeringen hebben een witte zool.

adidas predator 2017 precision

Predator Precision 2017

De binnenkant van de schoen heeft de rode Predator kleur en loopt over in de bekende tong. Hierop staat een groot wit Adidas logo. Op de hak van de schoen zien we het Adidas logo terug in de kleur rood. De onderkant van de schoen heeft dezelfde blauwe kleur en is voorzien van elf rode ronde noppen. Wij verwachten dat deze Adidas Predator voetbalschoenen na lancering hier beperkt te koop zullen zijn.

Adidas predator Precision remake

predator precision 2017

Adidas PREDATOR PRECISION

 

 

Adidas Predator Precision 2017, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*