Adidas Predator Mania Champagne

Adidas Predator Mania 2017

Zoals we jullie eerder al lieten weten zal Adidas komende maand ook een speciale remake lanceren van de Adidas Predator Mania Champagne voetbalschoenen. Deze werden oorspronkelijk gelanceerd voor het WK 2002 dat werd gehouden in Zuid-Korea en Japan. Bekende spelers als Allessandro Del Piero, Raul en natuurlijk David Beckham droegen de oorspronkelijke versie. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)

Predator Mania Champagne

Nu 15 jaar later brengt Adidas dus deze remake op de markt. Deze zal slechts in een beperkte oplage na lancering hier verkrijgbaar zijn. Deze nieuwe uitvoering heeft uiteraard veel kenmerken van het origineel. De 2017 uitvoering is voorzien van een transparant Sprintframe met hoge rand rond de hak. De drie zwarte Adidas strepen die op de buitenkant van de schoen te vinden zijn lopen via het Sprintframe door naar de onderkant. Op de bovenkant zitten zes gaatjes waar de zwarte veters doorheen gaan. Onder de veters zit een rode tong die over de veters heen valt. Op deze tong staat een groot zwart Adidas logo. In het materiaal op de bovenkant van de voet zitten enkele groeven in het materiaal verwerkt.

adidas Predator Mania Champagne

Adidas Predator 2017

Op de hak van de schoen zitten ook drie kleine Adidas strepen. Daarboven is in het materiaal een Adidas logo verwerkt. Als je goed kijkt zie je dat de rode tong een extra wit elastiek heeft. Dit werd in 2002 voor het eerste gebruikt om over de zool te trekken en zo de tong netjes op zijn plaats te houden.

adidas Predator Champagne

Champagne Pack

Als we het binnenste gedeelte van de voet bekijken zien we op de wreef de bekende Predator strips met profiel. Deze zorgen voor een betere traptechniek, kracht en controle. Als we de onderkant van de schoen bekijken zien we daar de drie Adidas strepen terug. Verder heeft de schoen elf ronde noppen met een rood randje. Op de inlegzool staat de naam Predator gedrukt. Vanaf boven zie je dat de Adidas strepen van de ene kant naar de andere kant overlopen. Bestel deze Predator 2017 voetbalschoenen na lancering hier online.

Predator Mania FG 2017

Adidas Predator Champagne remake

Adidas Predator Mania Champagne, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*