Adidas Predator Accelerator 2018

Adidas Predator Accelerator Electricity

Dit zijn de eerste officiële foto's van de nieuwe Adidas Predator Accelerator 2018 voetbalschoenen die tijdens het huidige WK in Rusland bekend gemaakt zullen worden.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Adidas Predator Accelerator 2018

Deze fantastische remake is een knipoog naar de Limited Edition uit 1998. Het rode frame en zwarte noppen vormen de basis van deze Adidas Predator Accelerator Electricity voetbalschoenen. De buitenkant is op het frame na zo goed als gelijk aan zijn originele broertje. De bovenkant is gemaakt van K-Leather in de kleuren Solar Red en Solar Yellow en heeft die bekende en kenmerkende Adidas tong. Op de buitenkant staan de drie zwarte Adidas strepen. De neus is voorzien van de rubberen schubben die extra power in het schot moeten geven. Op de rode tong staat met gele letters de naam Adidas en het logo.

adidas predator accelerator 2018

Predator Accelerator Electricity

De binnenkant van de voet kent een gelijk ontwerp als de buitenkant. De rand rond de enkel is afgewerkt met rood. Op de hak van de schoen zien we opnieuw het Adidas logo. Als we de onderkant van deze Predator Accelerator verder bekijken zien we nog beter het grootste verschil met zijn voorganger. Deze nieuwe remake versie beschikt namelijk over het nieuwe Predator 18 frame met elf noppen. Op de inlegzool zien we een print met verwijzing naar de originele versie. Deze Adidas Predator Electricity uitvoering zal opnieuw slechts zeer hier beperkt te koop zijn.

 

adidas predator accelerator

predator accelerator

adidas predator accelerator remake

 

Adidas Predator Accelerator 2018, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*