Adidas Nemeziz Solar Orange

Nemeziz 17.1

13 april 2017: Begin oktober 2016 konden we jullie al een aantal foto's laten zien van de nieuwe Adidas Nemeziz voetbalschoenen die vanaf komende zomer te koop zullen zijn. Begin januari ontvingen wij bij Voetbalshirtjes.com een eerste een sample van dit nieuwe model. Vandaag kunnen wij jullie een aantal foto's tonen van de Adidas Nemeziz 17.1 in de kleur Solar Orange. UPDATE 24 juli 2017: Vandaag hebben wij enkele nieuwe productfoto's geplaatst van deze Adidas Pyro Storm Nemeziz 17.1 voetbalschoenen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)

Adidas Nemeziz

Op deze foto’s zien jullie dus de 17.1 uitvoering. De duurste schoenen met veters in deze serie. Adidas zal ook een speciale Nemeziz 17+ 360Agility versie op de markt brengen. Deze komen in dezelfde range als de Purecontrol en Purechaos voetbalschoenen. Op de buitenkant zien we de drie bekende Adidas strepen. De schoen is rond de enkel en over de voet voorzien van elastisch materiaal. Alle vlakken en elastische banen zijn voorzien van zwarte strepen. De schoen is afgewerkt met veters in dezelfde Solar Orange kleur. Op de binnenkant van de voet zien we de tekst Agility bandage staan.

adidas nemeziz 17.1 red

Credits: Gabri

Nemeziz 17.1

Deze Adidas Nemeziz 17.1 FG uitvoering heeft een transparante zool  elf noppen waarin de zwarte lijnen ook weer te zien zijn. Als we de schoen van de bovenkant bekijken zien we de elastische rand wat beter. Dit lijkt op de oude Nitrocharge baan. De naam Nemeziz zien we terug op de inlegzool en achterop de hak van de schoen. Bij het schrijven is gebruik gemaakt van gedraaide letters Z en M. De eerste Nemeziz voetbalschoenen zullen vanaf juni 2017 hier online te bestellen zijn. Deze Solar Orange versie zal pas later in het seizoen verkrijgbaar zijn.

adidas nemeziz solar orange

nemeziz 17.1 solar orange

adidas_nemeziz

nemeziz 17.1

adidas nemeziz 17 solar orange - pyro storm

Nemeziz 17 pyro storm

nemeziz 17.1 Pyro_Storm

 

adidas nemeziz 17.1 pyro storm solar orange

Adidas Nemeziz Solar Orange, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*