Adidas Nemeziz 17+ 360Agility FG White – Solar Yellow

Vandaag kunnen we jullie exclusief de eerste foto's laten zien van de nieuwe veterloze Adidas Nemeziz 17+ 360 Agility voetbalschoenen in de kleur White - Solar Yellow. De eerste uitvoeringen van de Nemeziz voetbalschoenen zal Adidas eind mei officieel bekend maken. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)

Nemeziz 17+ 360Agility

Deze nieuwe Nemeziz voetbalschoenen 2017 hebben een wit Torsionframe als basis. Net als bij de oude Nitrocharge voetbalschoenen beschikt deze Nemeziz serie ook over verschillende elastische banen. Zo gaat uit vanuit het midden van het frame een elastische baan naar de bovenkant van de hak en zo terug naar de andere kant van de schoen. Vanuit hetzelfde vertrekpunt gaat ook een baan over de bovenkant van de voet naar het midden van de andere kant. Op deze elastische banen staat de naam Nemeziz verwerkt. Ook rond de bovenkant van de enkel tref je een elastische rand aan. Deze laatste heeft dezelfde print zoals je op de rest van de schoen ziet. De buitenkant van de voet heeft drie korte Adidas strepen in de kleur Solar Yellow.

 

Adidas Nemeziz 17+ 360Agility

Nemeziz 17+

Op de binnenkant van de voet zijn voornamelijk de verschillende banen goed zichtbaar. Met kleine gele letters staat de tekst 360 Agility Bandage gedrukt. Op de hak van de schoen staat van boven naar beneden de naam Nemeziz met daaronder een Adidas logo.

Nemeziz 17+ 360Agility

Nemeziz 17+ 360Agility White - Solar Yellow

Nemeziz voetbalschoenen

Op de onderkant van de schoen zien we door het transparante Torsionframe ook weer zwarte strepen komen. Deze Nemeziz 17+ voetbalschoenen zijn voorzien van elf noppen. Twee noppen op de hak van de schoen lopen via een kronkelende rand door naar de voorkant van de voet. Van de bovenkant zien we de gele inlegzool met daarop de naam Nemeziz en de tekst Unlock Agility. Naast deze veterloze uitvoering zal Adidas ook de goedkopere series op de markt brengen. Sterspeler Messi zal een eigen Nemeziz serie krijgen. Deze nieuwe voetbalschoenen zijn na lancering hier te koop.

Adidas Nemeziz voetbalschoenen

Adidas Nemeziz 17+ 360Agility FG White - Solar Yellow, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*