Adidas Nemeziz 17.2 White – Solar Yellow

Nemeziz voetbalschoenen

Als echte voetballiefhebber bezoek jij natuurlijk regelmatig Voetbalshirtjes.com om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste voetbalshirts en voetbalschoenen. Vandaag kunnen we jullie weer een aantal exclusieve foto's laten zien van de Adidas Nemeziz 17.2 White - Solar Yellow voetbalschoenen die begin juni bekend gemaakt zullen worden. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (1 vote cast)

Nemeziz 17.2

Eerder lieten we jullie al een sample zien van deze nieuwe Nemeziz voetbalschoenen. Net als bij de huidige Adidas X en Ace serie zal er van deze Nemeziz voetbalschoenen ook een 17.1 en 17+ 360Agility versie op de markt komen. Deze uitvoering heeft een laag wit frame als basis. De neus en hak van de schoen zijn van zwart wit gestreept materiaal. Daarnaast gaat een schuine elastische rand die we ook terug zien aan de bovenkant van de enkel. Ook dit elastiek heeft zwarte lijnen. Op de buitenkant zien we de drie bekende Adidas strepen in de kleuren Solar Yellow.Op de binnenkant van de voet zien we in het geel de tekst “Agility Bandage” staan.

adidas nemeziz 17.2

Adidas Nemeziz

Als we het frame van de onderkant bekijken zien we daar elf halfronde transparante noppen. Als we de schoen van de bovenkant bekijken zie we dat de inlegzool dezelfde kleur Solar Yellow heeft met daarop de naam Nemeziz en het type 17.2. Op de hak gaat van boven naar beneden te tekst Nemeziz, ook in het geel. De schoen is afgewerkt met zwart/witte veters. Je koopt deze nieuwe Nemeziz voetbalschoenen na lancering hier online.

adidas nemeziz 17.2 white solar yellow

adidas nemeziz 17.2

adidas nemeziz 17.2 white solar yellow

Adidas Nemeziz 17.2 White - Solar Yellow, 3.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*