Adidas Nemeziz 17.1 voetbalschoenen

Adidas Nemeziz 17

In de zomer van 2017 zal er zeer waarschijnlijk een einde komen aan de Adidas Messi voetbalschoenen serie. Begin juni volgend jaar zal het Duitse merk deze serie mogelijk vervangen voor de nieuwe Adidas Nemeziz 17 voetbalschoenen. Dat deze nieuwe voetbalschoenen er komen is wel zeker. Via het Instagram account van @siemprefutbol.es is zelfs een eerste foto te zien van deze voetbalschoenen. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (1 vote cast)

Adidas Nemeziz

Toen we deze foto voor het eerst zagen dachten we meteen aan de inmiddels uitgefaseerde Adidas Nitrocharge schoenen. Dit komt waarschijnlijk omdat het gestreepte patroon op de Nemeziz voetbalschoenen iets weg heeft van de elastische rand op de neus van de Nitrocharge. Zoals je kunt zien zal er ook een indoor en outdoor versie op de markt komen.  De schoenen op de foto van Siemprefutbol zullen waarschijnlijk niet de eerste kleuren zijn die te koop zijn. Volgens onze informatie zal gestart worden met een versie in de kleuren Future White, Solar Yellow en Core Black. Het kan ook zijn dat de schoenen op de foto een glow effect hebben waardoor de witte kleur hier blauw lijkt. Op de zijkant zien we de bekende drie Adidas strepen. Rond de enkel zit ook een soort van Techfit rand. De schoenen zijn afgewerkt met zwarte veters.

adidas Nemeziz 17 soccer cleats

Foto: Siemprefutbol.es

Adidas Nemeziz 17.1

Op onderstaande foto zie je de bevestiging dat deze schoenen vanaf halverwege 2017 hier te koop zullen zijn. Met de slogan “Unlock Agility” zullen deze nieuwe Adidas Nemeziz 17 de markt op gaan. De 17.1 veteruitvoering zal te koop zijn voor ca. €200 / $ 200. De iets goedkopere 17.2 uitvoering zal verkrijgbaar zijn voor €150. Dit is ongeveer gelijk als de huidige Messi 16 serie. Of er net als nu ook nog een topmodel komt zoals de Pureagility, Purechaos en Purecontrol is op dit moment nog onduidelijk. Zodra we meer informatie hebben lees je dat natuurlijk als eerste op Voetbalshirtjes.com.

adidas Nemeziz 17 cleats

Adidas Nemeziz 17.1 voetbalschoenen, 3.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*