Adidas Nemeziz 17.1 Energy Aqua

Adidas Nemeziz voetbalschoenen

Wie de ontwikkelingen rond de nieuwste voetbalshirts en voetbalschoenen een beetje volgt, weet mogelijk al dat Adidas komende zomer met een compleet nieuwe voetbalschoen op de markt zal komen. Deze Adidas Nemeziz voetbalschoenen zullen ook de basis vormen voor de nieuwe Messi voetbalschoenen 2017. Vandaag kunnen wij je als eerste een aantal foto's laten zien van de Adidas Nemeziz 17.1 voetbalschoenen in de kleur Energy Aqua. Aangezien wij deze voetbalschoenen in ons bezit hebben zullen we op korte termijn ook een video plaatsen. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Adidas Nemeziz 17.1

De schoenen op onze Nemeziz foto’s betreft een sample uitvoering en de kans bestaat dat deze kleurencombinatie uiteindelijk niet op de markt zal komen. Wel weten we dat de Adidas Ace 17 serie die in augustus 2017 op de markt komt ook deze kleur zal hebben. Wat natuurlijk direct opvalt is dat deze nieuwe Nemeziz voetbalschoenen drie verschillende elastische randen heeft. Dit kennen we deels van het oude Nitrocharge model. Over de bovenkant van de voet en de zijkanten van de enkel gaat een groen elastiek met daarin de tekst F.C. Agility verwerkt.

nemeziz 17.1

Adidas Nemeziz

Het derde elastiek vinden we over de voorkant van de enkel. Dit is het gedeelte dat voor een soepel en sluitend geheel moet zorgen rond de enkel. Op dit elastiek zitten drie dunne strepen. De buitenkant van de voet heeft drie korte zwarte Adidas strepen. Op de binnenkant van de voet is de F.C. Agility tekst beter te zien. Boven het elastiek van de hak staat een donkerblauw Adidas logo en daarnaast de letters. F.C. Het paar dat wij in het bezit hebben is voorzien van een lichtblauw Adidas Sprintframe met AG zool (Artificial Grass).

nemeziz 17.1 energy aqua

Nemeziz

Deze schoenen zijn afgewerkt met veters in dezelfde Energy Aqua kleur. Op de hak van de schoen staan vijf kleine donkerblauwe bolletjes. Op de inlegzool staan de letters F.C. en daaronder het typenummer 17.1. Het materiaal dat gebruikt is voor de neus en zijkanten lijkt de Adidas Primeknit techniek te hebben. Wat ons opvalt is dat de schoen erg licht is. De naden op deze sample uitvoering vinden wij wat minder. Mogelijk dat hier in de finale uitvoering nog verbetering is aangebracht. Wij verwachten de eerste Adidas Nemeziz 17.1 voetbalschoenen vanaf juli 2017 hier online te koop.

adidas nemeziz 17.1

adidas nemeziz fc agility

Adidas Nemeziz 17.1 energy aqua

Adidas Nemeziz 17.1 Energy Aqua, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*