Adidas Messi Space Dust

Adidas Messi 16

Afgelopen weken hebben we jullie al regelmatig nieuwe toekomstige Messi voetbalschoenen laten zien. Vandaag kijken we nog verder in de toekomst en laten we jullie de Adidas Messi Space Dust voetbalschoenen zien.  Deze nieuwe Messi schoenen zullen pas vanaf oktober 2016 hier online te bestellen zijn. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/5 (2 votes cast)

Messi Space Dust

Ondanks dat Messi natuurlijk de beste voetballer op deze aardbol is, worden wij meestal niet zo warm van de Messi voetbalschoenen die Adidas ontwerpt. Ook deze uitvoering kan ons niet echt bekoren. Op de foto’s zie je de Messi 16.2 uitvoering. Het frame en onderste gedeelte van de schoen heeft de kleur Solar green. De bovenste helft is Dark Grey. Op de buitenkant van de schoen staan op de enkel drie zilveren Adidas strepen. Op de binnenkant van de voet is het bekende Lionel Messi logo te zien.

Adidas Messi16 Space dust

Messi 16.2 Space Dust

Adidas Messi 16

Als we deze Messi 16 voetbalschoenen van de achterkant bekijken zien we daar het bekende Adidas logo in de groene kleur. Goed is te zien dat het donkere gedeelte van de schoen ook spikkeltjes heeft. De schoen is bovenop afgewerkt met zwarte veters. Op de inlegzool staat de tekst Built to Win. Bestel de nieuwste Messi Space Dust voetbalschoenen 2016 altijd als eerste hier.

adidas Messi 16 space dust

Messi Space Dust

 

Adidas Messi Space Dust, 2.0 out of 5 based on 2 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*