Adidas Messi 16 Shock Blue

Messi 16 voetbalschoenen

Afgelopen weekend gaven we jullie al een eerste blik op de silver metallic Messi voetbalschoenen 2016. Vandaag tonen wij jullie de eerste foto's van de Messi voetbalschoenen die de sterspeler van FC Barcelona aan de start van het nieuwe seizoen 16/17 zal gaan dragen. Deze nieuwe Adidas Messi 16 Shock blue hebben dezelfde basis als de zilveren Messi Copa America schoenen. Op de foto's zie je de Messi 16.2 uitvoering. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Adidas Messi 16 Shock Blue

Deze Messi 16.2 fg Shock Blue voetbalschoenen 2016 hebben twee verschillende materialen. De neus van de schoen is gemaakt van Adidas Agilityknit materiaal. In de basis waarschijnlijk hetzelfde materiaal dat Adidas gebruikt voor zijn Ace en X primeknit voetbalschoenen. De achterkant heeft een gladde afwerking en is op de buitenkant van de enkel voorzien van drie Adidas strepen. Als we de schoen vanaf boven bekijken zien we dat op de lip bovenaan ook wat Agilityknit materiaal is gebruikt. De veters zijn net als de shoenen Shock Blue.

Adidas Messi 16.2 Shock Blue Matte Silver

Adidas Messi 16.2 Shock Blue

 

Adidas Messi 16.2 voetbalschoenen

Voor het eerst kunnen we jullie nu ook een duidelijke foto tonen van de binnenkant van de voet. Hierop staat een groot Messi logo. De hak van de schoen is voorzien van een oranje Adidas logo. De voering aan de binnenkant is zwart. Op de inlegzool is de tekst Messi 16.2 Built to win te lezen. De onderkant van deze uitvoering is voorzien van elf driehoekige zwarte noppen. Deze nieuwe Messi voetbalschoenen 2016 krijgen een adviesprijs van € 129,95 en zullen na lancering hier online te bestellen zijn. Uiteraard zal er ook een duurdere Messi 16.1 uitvoering verkrijgbaar zijn en een aantal goedkopere uitvoeringen.

Messi 16.2 Shock Blue

Messi 16.2 fg Shock Blue

Adidas Messi 16 Shock Blue, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*