Adidas Messi 16+ Pureagility

Messi 16+ Pureagility

Vandaag kunnen we jullie een aantal exclusieve foto's laten zien van de Adidas Messi 16+ Pureagility voetbalschoenen in de kleur Silver Metallic. Dit zijn de speciale voetbalschoenen die Lionel Messi zal gaan dragen tijdens de Copa America 2016. Eerder lieten we jullie al wat foto's zien van de "normale" Messi 16 voetbalschoenen in deze kleurencombinatie maar nu is dus duidelijk dat Messi gaat spelen op deze veterloze voetbalschoenen. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.5/5 (2 votes cast)

Adidas Messi 16+ Pureagility

Naast de kleur Silver metallic bestaan deze Adidas Messi 16+ Pureagility voetbalschoenen ook nog uit de kleuren Shock Blue en Core Black. De blauwe kleur in combinatie met het zilver zorgt voor een prachtig effect. De bovenkant van de schoen heeft van Adidas de naam Agilityskin gekregen. Over de bovenkant van de voet gaat een brede zilveren streep. Rondom de enkel is de schoen afgewerkt met een blauwe Adidas Tecjfit sok voorzien van lichte zwarte streepjes. Op de buitenkant van de enkel zien we de drie bekende Adidas strepen in de kleur Core Black. De binnenkant van de voet is voorzien van het inmiddels bekende Messi logo dat in het materiaal is verwerkt. Daarnaast is met blauwe letters de tekst Agilityskin en Techfit te lezen.

adidas Messi 16+ Pureagility

adidas Messi 16 + Pureagility

Messi 16+ Pureagility

Als we deze Messi 16+ Pureagility van de bovenkant bekijken, zien we dat bij het gedeelte bovenop de voet de zilveren laag ontbreekt en is de Agilityskin beter te zien. Ook zien we de zilveren streep bovenop nu beter. Als we deze Messi Copa America voetbalschoenen van de binnenkant bekijken is goed te zien dat de voering volledig blauw is. Op de inlegzool is met rode letters de Agility gedrukt. Deze rode kleur is ook gebruikt voor het Adidas logo op de hak. De laatste foto toont ons de onderkant van de schoen. Hierop is goed te zien dat het frame een zilveren kleur heeft en is afgewerkt met blauwe noppen in verschillende vormen. Deze nieuwe Messi 16+ voetbalschoenen 2016 zullen na lancering hier online te koop zijn.

adidas Messi 16 + silver metallic pureagility

Messi 16 + Pureagility

adidas Messi 16+ silver metallic

Messi 16+ Pureagility

Lionel Messi 16+ Pureagility

Adidas Messi 16+ Pureagility, 4.5 out of 5 based on 2 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*