Adidas Messi 16+ Pureagility Space Dust

Messi 16+ Pureagility

Nadat we gisteren al de Limited Collection Messi 16 10/10 voetbalschoenen lieten zien, is het vandaag de beurt aan de "normale" Messi 16+ Pureagility Space Dust voetbalschoenen. Dit is normaal het vlaggenschip uit de Messi serie maar dit keer dus even niet. Deze Pureagility uitvoering is overigens wel gewoon te bestellen in de betere voetbalzaken als Unisportstore.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (2 votes cast)

Adidas Messi 16+ Pureagility

Net als de eerdere Pureagility schoenen, is ook deze Space Dust uitvoering voorzien van een vlakke bovenkant zonder zichtbare veters. Het frame en de onderkant van de schoenen heeft een felle groene kleur, het bovenste gedeelte van de schoen is zwart met zilveren Adidas strepen op de buitenkant van de voet. Rond de enkels zit de Adidas Techfit laag. Achter op de hak staat een groen Adidas logo.

 

Messi 16+ Pureagility

Messi 16+ Space Dust

Op de binnenkant van de voet zie je het Messi logo dat in het zwart is verwerkt. Daarnaast staat de tekst Techfit en Agilityknit. Op de onderkant zien we elf hoekige noppen en de naam sprintframe. Op de inlegzool is met groen letters de naam Pureagility te zien. Bestel de nieuwste Messi voetbalschoenen nu hier online.

Messi 16+ voetbalschoenen

Messi voetbalschoenen

Messi 16+ cleats

Adidas Messi 16+ Pureagility Space Dust, 4.0 out of 5 based on 2 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*