Adidas Messi 16+ Pureagility Shock Blue

Messi 16+ Pureagility

Op 27 juni speelt Lionel Messi met zijn land de finale van de Copa América. Argentinië neemt het in de finale op tegen Chili dat eerder al Mexico uitschakelde met 7-0. De kans bestaat de Messi deze dag zal aantreden in deze nieuwe voetbalschoenen.  Dit zijn namelijk de Adidas Messi 16+ Pureagility Shock Blue voetbalschoenen 2016. De basis van dit ontwerp is gelijk aan de huidige schoenen. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Messi voetbalschoenen

Tijdens de Copa América wisselde Messi al wat van schoenen. Hij koos tijdens dit toernooi al voor de Messi 16.1 schoenen met veters en de veterloze Messi 16+ Pureagility. Deze laatste is de duurste uit de serie en is hier te koop. De Agility uitvoering heeft een adviesprijs van €300. De Messi 16.1 met veters heeft een adviesprijs van €200. Vandaag dus de volgende kleurencombinatie die vanaf begin juli 2016 te koop zal zijn.

De schoen is gemaakt met een laag frame. De bovenkant is afgewerkt met een licht Agilityknit bovenwerk. Dit sluit uitstekend aan op de voet en zorgt ervoor dat je de schoen niet eerst hoeft in te lopen. Rond de enkels is de schoen afgewerkt met een Purecut sok. Hierop zijn lichte zwarte streepjes te zien. Op de zijkant van de enkel staan drie kleine zilveren Adidas strepen.

adidas Messi 16+ Purechaos Shock blue

Adidas voetbalschoenen

adidas Messi 16 Purechaos

Messi 16+ Pureagility

Als we deze Messi voetbalschoenen op de hak bekijken zien we daar een klein rood Adidas logo. Op de binnenkant van de voet zijn de schoenen afgewerkt met het bekende Messi logo. Als we de onderkant van deze Adidas Messi 16+ Pureagility bekijken zien we dat het frame is gemaakt van glanzend blauw materiaal. De onderkant heeft elf driehoekige noppen waarvan vier op de hak. ook hier is weer een klein Adidas log te zien. Als we de bovenkant bekijken is goed te zien dat het Agilityknit bovenwerk over de Purecut sok heenloopt. Op de inlegzool staat met rode letters de naam Pureagility gedrukt.  Bestel deze Messi voetbalschoenen na lancering hier online.

Adidas Messi 16 shock blue purechaos

adidas Messi 16+ purechaos copa america finale

Messi 16 purechaos shock blue

Adidas voetbalschoenen

Adidas Messi 16+ Pureagility Shock Blue, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*