Adidas Messi 16+ Copper Metallic

Messi 16+ Pureagility Copper Metallic

Exclusief en alleen bij Voetbalshirtjes.com. De primeur van de bijzondere Adidas Messi 16+ Pureagility voetbalschoenen 2017 in de kleuren Copper Metallic en Solar Green. Nadat we al een aantal foto's hadden gezien op vage namaak sites dachten we dat deze uitvoering niet op de markt zal komen. Tot we vandaag de beschikking kregen over een aantal unieke foto's.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (2 votes cast)

Messi 16+ Copper Metallic

En toen wisten we het zeker. Messi krijgt een koperkleurige uitvoering van de Messi 16+ Pureagility voetbalschoenen. Dit zal een van de laatste uitvoeringen zijn voordat de sterspeler overschakelt naar de nieuwe Adidas Nemeziz Messi 17 voetbalschoenen. De eerste exemplaren van dit nieuwe model zullen rond juni/juli verkrijgbaar zijn. Blijf onze site in de gaten houden want wij zullen dit model begin februari al exclusief aan jullie laten zien. Nu weer terug naar deze koperen Messi 16+ voetbalschoenen. Los van de kleur is het model natuurlijk al bekend. Over de bovenkant van de voet gaat een streep die de aanhechting van de materialen netjes afwerkt. Op de buitenkant van de enkel zien we drie korte zwarte Adidas strepen. Rond de enkel en de bovenkant van de voet zit een zwarte Adidas Techfit sok met grijs motief.

 

adidas Messi 16+ Copper Metallic

Messi voetbalschoenen

Op de binnenkant van de voet zien we het bekende Messi logo met daarnaast de tekst “Techfit Agilityknit”. Het frame is in dezelfde koperen kleur gespoten. De onderkant is voorzien van elf hoekige noppen in de kleur Solar Green. De schoenen hebben een zwarte inlegzool waarop de tekst Pureagility staat gedrukt. Omdat begin februari 2017 de blauw/roze Messi schoen op de markt komt is het ons op dit moment nog niet helemaal duidelijk wanneer deze Copper Metallic uitvoering verkrijgbaar zal zijn. Wij verwachten in de loop van maart. Mocht jij meer informatie hebben over deze voetbalschoenen, laat het ons dan weten via het contactformulier. De nieuwste messi voetbalschoenen 2017 zijn altijd als eerste hier online te koop.

 

adidas Messi 16+ Pureagility Copper Metallic

Messi 16+ Copper Metallic

Messi 16 + copper metallic

 

Adidas Messi 16+ Copper Metallic, 4.0 out of 5 based on 2 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*