Adidas Messi 16 Copa America

Messi voetbalschoenen

Dit zijn de eerste afbeeldingen van de nieuwe Lionel Messi voetbalschoenen die de sterspeler van FC Barcelona komende zomer zal gaan dragen tijdens de strijd om de Copa America. Vandaag geven wij jullie een eerste indruk van de complete serie Messi 16 voetbalschoenen. Deze Adidas Messi 16 Copa America voetbalschoenen hebben als basis allemaal de kleur Silver Metallic. Deze voetbalschoenen zullen vanaf begin Juni 2016 hier online te bestellen zijn.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Adidas Messi 16.1 Copa America Silver Metallic

Natuurlijk beginnen we met de duurste uitvoering uit deze Messi 16 serie. Het betreft natuurlijk de Adidas Messi 16.1 voetbalschoenen. Deze krijgen een adviesprijs van €199,95. Deze schoenen zijn op de bovenkant afgewerkt met het speciale glimmende Adidas Agilityknit materiaal. Dit lichte materiaal zorgt voor een optimale balcontrole en snelheid in je spel. De uitvoering op de foto is geschikt voor natuurlijk gras en kunstgras. De zilveren kleur is voorzien van een snufje blauw. Dit is officieel de kleur Shock Blue. Deze komt iets duidelijke naar voren in de voering van de schoen. Op de buitenkant van de enkel staan de drie Adidas strepen. Deze zijn zwart. De onderkant van de schoen is voorzien van elf transparante en driehoekige noppen. Op de hakken staat een rood/oranje Adidas logo.

Adidas Messi 16.2 Silver Metallic

De iets goedkopere uitvoering is de Messi 16.2 schoen. deze krijgt een adviesprijs van €129,95 en is eveneens voorzien van een Adidas Agilityknit toplaag. Grootste zichtbare aanpassingen t.o.v. de 16.1 uitvoering is de achterste helft van de schoen. Deze heeft namelijk een grijze kleur met een soort marmer look. Andere aanpassingen zijn de zwarte veters en zwarte noppen.

Adidas Messi 16.1 Copa America silver metallic

Adidas Messi 16.3

De goedkopere Messi 16.3 voetbalschoenen zullen hier te koop zijn voor ca. €79,95. De glimmende laag op de neus van deze schoen heeft plaats gemaakt voor een matte zilveren kleur. De zwarte veters zijn nu ook voorzien van enkele zilvergrijze strepen. Deze Messi 16.3 uitvoering maakt gebruik van Adidas Agility Touch Skin materiaal. De noppen van deze Messi voetbalschoenen zijn blauw.

Adidas Messi 16.4

De goedkoopste uit de serie is de Messi 16.4 uitvoering. Deze kosten slechts €49,95 (adviesprijs). Op deze uitvoering ontbreekt de Skin techniek. Deze schoen heeft platte zwarte veters en zwarte noppen.

Adidas Messi 16.3 Copa America silver metallic

 

Adidas Messi 16 Copa America, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*