Adidas Messi 16.1 Silver Metallic

Adidas Messi 16.1 Copa America

Vorige week gaven we jullie al een compleet overzicht van de nieuwe Messi Copa America voetbalschoenen 2016, vandaag richten we ons op de uitvoering die Lionel zelf zal gaan dragen namelijk de Adidas Messi 16.1 Silver Metallic. Dit is de duurste uit de Mesi 16 serie en zal vanaf eind mei hier verkrijgbaar zijn voor ca. €200 (adviesprijs Adidas). 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (2 votes cast)

Adidas Messi 16.1

Door het combineren van de kleuren Silver Metallic en Shock Blue en de speciale Adidas Agilityknit toplaag, hebben deze schoenen iets weg van een vissenhuid. Deze duurdere uitvoering heeft deze Adidas Agilityknit over de gehele bovenkant. Als we deze buitenkant van de schoen bekijken zien we op de enkel de drie bekende Adidas strepen in de kleur Core Black. Op de hak zien we het Adidas logo dat is gedrukt in een afwijkende kleur rood/oranje. De veters van de schoen zijn wit met kleine blauwe puntjes erop. De Shock Blue kleur is beter te zien rond de bovenkant van de lip en de voering van de binnenkant. Opvallend is dat deze blauwe kleur nu veel rustiger overkomt dan bij de volledige blauwe Ace 16.1 die deze week bekend gemaakt zijn.

Messi 16.1 silver metallic

adidas Messi 16.1 silver metallic

Adidas Messi 16.1 Copa America

Een echte Messi voetbalschoen kan natuurlijk niet zonder Messi logo. Daarom zijn deze Adidas Messi 16.1 Copa America voetbalschoenen op de binnenkant van de voet voorzien van dit logo. Als we onderkant van de schoen bekijken zie we daar elf driehoekige noppen. Deze zijn bovenaan grijs en onderop blauw. Als we de binnenkant bekijken zie we dat naast de voering ook de inlegzool blauw is. Op de inlegzool staat de tekst “Messi 16.1 –  Built to Win” geschreven. Wil jij automatisch op de hoogte blijven wanneer deze Messi voetbalschoenen 2016 te koop zijn? Laat dan hier je gegevens achter met vermelding van het type schoen en wij sturen je automatisch een bericht. Je kunt natuurlijk ook regelmatig zelf een kijkje nemen in deze online shop.

adidas Messi 16.1 fg

adidas Messi 16.1

Adidas Messi 16.1 Silver Metallic, 3.0 out of 5 based on 2 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*