Adidas Messi 15.1 Semi Solar Slime

Adidas Messi 15.1

Door zijn blessure heeft Lionel Messi zijn zwarte Adidas X 15.1 voetbalschoenen nog nauwelijks kunnen dragen maar wij tonen jullie vandaag al de eerste officiële foto's van de nieuwe Messi voetbalschoenen 2016. Dit zijn namelijk de Adidas Messi 15.1 Semi Solar Slime, Solar Red en Core Black voetbalschoenen. Deze schoenen zal de ster van FC Barcelona gaan dragen na de winterstop zo rond februari. Lionel Messi heeft net als Cristiano Ronaldo al sinds lange tijd zijn eigen lijn voetbalschoenen voorzien van zijn eigen logo. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.5/5 (2 votes cast)

 

 

 

Adidas Messi 15.1

Deze nieuwe Adidas Messi 15.1 schoenen hebben als ontwerp dezelfde basis als de huidige zwarte voetbalschoenen. Rondom de enkel zit het Adidas Sprintframe. De neus van de schoen is geel/groen (solar slime) en is voorzien van het bekende Messi logo in de kleur solar red. De bovenkant is afgewerkt met veters in dezelfde kleur. Verder naar achteren lopen deze schoenen over in het zwart. Deze staan met schuine strepen over de enkels.

Messi 15.1 semi solar slime

messi 15.1 solar slime

Messi 15.1 Semi Solar Slime

Als we de schoenen van de bovenkant bekijken zie op de lip het Adidas logo staan in een groene kleur. Op de zool kunnen we nog net het type 15.1 lezen. Daaronder staat de tekst Built to Win. Op de onderkant van de schoen zien we dat het Sprintframe geheel doorloopt en is voorzien van elf driehoekige rode noppen. Op de hak van de schoen zien we ook nog een groot groen Adidas logo.  Messi staat met zijn Barcelona momenteel op de eerste plaats in de Spaanse Primera Division. Grote rivaal Real Madrid staat op dit moment 3e en heeft een achterstand van zes punten. De verwachting is dat Messi eind mei van het nieuwe jaar zal overschakelen naar een nieuw ontwerp. Hier zullen we jullie binnenkort meer foto’s van laten zien. Deze eerste uitvoering zal zilver zijn. Bekijk het grootste assortiment Messi voetbalschoenen hier.

 

adidas Messi 15.1 semi solar slime

messi 15.1

Adidas Messi 15.1 Semi Solar Slime, 3.5 out of 5 based on 2 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*