Adidas Copa 18.1

Copa 18.1 voetbalschoenen 2018

Nu de blaadjes vallen en het einde van het jaar steeds sneller dichterbij lijkt te komen, kunnen we jullie vandaag exclusief de eerste foto's tonen van de volgende generatie Adidas Copa 18.1 voetbalschoenen. Deze schoenen zullen zeer waarschijnlijk onderdeel zijn van het laatste pack dat Adidas net voor de feestdagen zal lanceren.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.6/5 (5 votes cast)

Adidas Copa 18.1

Naast de kleuren white en Black komen ook de kleur Tactile Gold Metallic hierin terug. Op de eerste foto zie je de duurste 18.1 versie uit de serie. Deze is voorzien van een wit frame met opstaande rand rond de enkels. Het bovenste gedeelte van de schoen is van leer en heeft vier golvende randen bovenop de voet. De buitenkant van de voet is voorzien van drie zwarte Adidas strepen. De witte stof rond de enkel en onder de veters is voorzien van zwarte vlekken. Op de lip staat een Adidas logo in de Gold Metallic kleur. Deze kleur zie je ook terug in de transparante noppen.

adidas Copa 18.1

Adidas Copa 18

Adidas Copa 18 voetbalschoenen

Op de volgende drie foto’s zie je een vergelijk van de Copa 18.1, 18.2 en 18.3 versie. Op de duurste uitvoering is duidelij het verschil te zien in de lip, het frame en afwerking van de details. Op de zijkant stat bij alle versies de naam Copa. De 18.1 en 18.2 versie hebben op de hak een gouden Adidas logo. Bij de goedkopere versie is dit wit.

Adidas Copa 18.1

Als we de Copa 18.1 nog eens van boven en onder bekijken zie we op de zwarte inlegzool de naam Copa staan samen met de versie 18.1. De onderkant van de schoen is deels oranje en heeft ook de naam Copa onder de tenen. Deze voetbalschoenen zijn voorzien van elf ronde noppen. Je koopt deze 2018 voetbalschoenen na lancering hier online.

Copa 18.1

 

Adidas Copa 18.1, 4.6 out of 5 based on 5 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*