Adidas Control High Solar Yellow

Adidas Ace 15.1 fg

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.5/5 (2 votes cast)

Dit zijn de originele foto’s van de nieuwe generatie voetbalschoenen van Adidas, de Adidas Ace 15.1 FG, ook wel bekend onder de naam Adidas Control. De eerste kleurencombinatie waarmee Adidas op de markt zal komen zijn deze Solar Yellow, Core Black, White. Met de komst van de Adidas Ace, Adidas X en nieuwe Messi 10.1 serie, komt er een einde aan de bekende Adidas F50, Adidas Nitrocharge en Predator serie. Deze nieuwe Adidas Ace heeft een zwarte voorkant van de schoen, voorzien van driehoekige motieven die voor een optimale balcontrole moeten zorgen.

Adidas ACE 15.1 fg

Adidas Control High

Deze driehoekige vormen zijn opgevuld met de gele kleur. De zwarte veters lopen licht naar de buitenkant van de schoen om zo min mogelijk hinder te hebben tijdens het schieten. Op de zijkanten staan de drie bekende witte Adidas strepen die onder de zool doorlopen. Als we de zool verder bekijken dan zien we daar vier noppen op de hak en zes grote noppen op de voorkant van de voetb. Verder zijn er nog enkele kleinere noppen te zien vanaf het midden en verder naar voren. Als we in de schoen kijken zien daar het type 15.1 staan. Dit is de duurste uit de serie en zal rond de €180 gaan kosten.

adidas ace 15.1 fg solar yellow

Adidas Ace 15.1 fg

Als we naar de achterkant van de schoenen kijken dan zien we dat deze volledig geel zijn. Op de hak van de schoen staat een witte bekende Adidas logo. De “Outsole Heel” techniek zorgt voor een optimale stabiliteit van de voet. Bekende spelers als Özil, James Rodríguez, Iker Casillas, Manuel Neuer en Mats Hummels zullen deze nieuwe Adidas Control High voetbalschoenen mogelijk gaan dragen. Deze nieuwe voetbalschoenen 2015 verwachten wij vanaf juni 2015 hier online te koop. Laat ons weten wat jullie van deze nieuwe schoenen vinden en reageer. Rond dezelfde tijd zal Adidas ook een zwarte uitvoering en één met blauw op de markt brengen.

 

adidas control 15.1

adidas ACE 15.1 voetbalschoenen

Adidas Control High Solar Yellow, 3.5 out of 5 based on 2 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*