Adidas Ace 17+ Purecontrol

Ace 17+ Purecontrol

Vandaag opnieuw een leuke primeur !! Nadat we afgelopen week al de Primeknit en K-Leather versie lieten zien van de Ace 17 voetbalschoenen, is het vandaag de beurt aan de veterloze Adidas Ace 17+ Purecontrol. Dit topmodel uit de Ace 17 serie zal een adviesprijs krijgen van ca. €300 en vanaf begin december hier online te bestellen zijn. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (1 vote cast)

Adidas Ace 17+ Purecontrol

Ook deze Adidas Ace 17+ Purecontrol hebben een Adidas Sprintframe met een hoge rand rond de enkels. Het achterste gedeelte van deze schoen is rood en de neus van de schoen is zwart. Deze scheiding van kleur loopt ook door in het frame. Op de buitenkant van de voet zitten drie zilveren Adidas strepen met een zwart randje. De bovenlaag is gemaakt van Adidas Controlskin materiaal.

Ace 17+ Purecontrol

Ace 17+

Op de hak zien we een rode streep met daarop de naam Purecontrol en een Adidas logo op de lus. De onderkant van de schoen is voorzien van elf ronde noppen. Op de binnenkant van de voet staat het Adidas Ace logo met daarnaast de tekst Controlskin NSG (Non Stop Grip). Bestel deze nieuwe Ace 17 voetbalschoenen na lancerin ghier online.

ACE 17+

Adidas Ace 17 Purecontrol

Ace 17+ Purecontrol red core black

Ace 17 controlskin

Adidas Ace 17+ Purecontrol, 3.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*