Adidas Ace 17+ Purecontrol

Ace 17 Purecontrol

Vandaag laten wij jullie de eerste foto's zien van de volgende generatie Adidas Ace 17 Purecontrol voetbalschoenen. Deze veterloze voetbalschoenen zitten lekker comfortabel om je voeten dankzij de Adidas ControlSkin techniek. Afgelopen weekend lieten we jullie ook al de eerste foto's zien van de Adidas Ace 17.1 Leather.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Adidas Ace 17+ Purecontrol

De Ace 17+ Purecontrol op de foto’s zijn voorzien van de kleuren Core Black en Solar Red. Dit is de eerste kleurencombinatie die begin december 2016 bekend gemaakt zal worden en lancering hier verkrijgbaar zal zijn. Deze Ace 17 voetbalschoenen hebben een zwart Sprintframe dat naar voren overloopt in rood. Op de binnenkant van de enkel staat het Adidas Ace logo met de tekst Controlskin. Het voorste gedeelte van de schoen is zwart en heeft soort van rubber strepen op de neus zoals we dat nog kennen van de Adidas Predator serie. De buitenkant van de schoen heeft drie zilveren Adidas strepen. Op de inlegzool zien we de naam Mastercontrol staan. Op de hak staat met witte letters Purecontrol.

Adidas Ace 17+ Purecontrol

Ace 17

De onderkant van deze Ace 17 voetbalschoenen is voorzien van tien ronde noppen. Over de gehele zool gaat een wite streep. Koop deze Adidas Ace 17 schoenen vanaf december 2016 hier.

adidas Ace 17+ Purecontrol

ace 17+

Leave a comment

Your email address will not be published.


*