Adidas Ace 17+ Purecontrol UCL Dragon

Ace 17 + Champions League Dragon

Binnenkort gaan ook de Europese wedstrijden weer van start en zal de Champions League hervat worden met de knock-out fase. Speciaal voor deze tweede Uefa Champions League seizoenshelft heeft Adidas zijn elite schoenen X 16+ Purechaos en Ace 17+ Purecontrol voorzien van een speciale Dragon print.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)

Ace 17+ Purecontrol UCL Dragon

De inspiratie voor deze Ace 17 voetbalschoenen is afkomstig van de Champions League finale in Cardiff. Deze finale zal plaatsvinden op 3 juni 2017. De basis van deze Ace 17 Purecontrol is zwart. Het achterste gedeelte van de schoen is voorzien van een grafische dragon print in de kleuren blauw en rood. Deze print loopt helemaal door tot in het frame. Ook op de onderkant van de schoen is deze print nog te zien.

Adidas Ace 17+ Purecontrol UCL Dragon

Ace 17+ Champions League

Het Adidas logo zien we terug op de bovenkant van de enkel en op het lipje aan de achterkant van de hak. De buitenkant van deze Champions League voetbalschoenen heeft drie korte brede blauwe Adidas strepen op de zijkant. Op de binnenkant van de voet staat het Adidas Ace logo. De onderkant is voorzien van vier transparante rode noppen op de hak en zeven transparante witte noppen op het voorste gedeelte van de voet. Deze nieuwe Adidas Ace 17+ Purecontrol UCL Dragon voetbalschoenen zullen vanaf 13 februari hier online te bestellen zijn.

Adidas Ace 17+ UCL Dragon

Ace 17+ UCL Dragon

adidas ace 17 purecontrol dragon

Adidas Ace 17+ Purecontrol UCL Dragon, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*