Adidas Ace 17+ Purecontrol Camo

Ace 17+ Purecontrol Camouflage

Naast de X 16 + Purechaos tonen wij jullie vandaag ook de eerste foto's van de Adidas Ace 17+ Purecontrol Camo voetbalschoenen 2017. Deze schoenen zijn voorzien van hetzelfde camouflage patroon als zijn broertje de X 16+ Purechaos. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)

Adidas Ace 17+ Purecontrol Camo

Ook deze Ace 17+ Purecontrol hebben een Adidas Sprintframe waarop de camouflage print doorloopt. Verder naar boven loopt het patroon richting de sok over in wit. Op de buitenkant van de schoen zijn drie korte brede witte Adidas strepen te zien, afgewerkt met een dun zwart randje.

Adidas Ace 17+ Purecontrol camo

Ace 17+ Camouflage

Op de binnenkant van de voet zie je het Adidas Ace logo en daarnaast de tekst Controlskin. Op de bovenkant van de enkel is heen zwart Adidas logo te zien. Een van de verschillen met de X 16+ is dat de neus van deze Purecontrol een soort van doorzichtig laagje heeft waardoor je als het ware tegen de onderste laag kijkt. Deze Ace 17+ heeft elf ronde noppen. Over de hak gaat een brede zilveren rand met daarop de naam Purecontrol. Je koopt deze fantastische nieuwe voetbalschoenen 2017 na lancering hier online.

Adidas Ace 17 Camouflage

Ace 17 + Purecontrol camouflage

ace 17 purecontrol camo

 

Adidas Ace 17+ Purecontrol Camo, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*