Adidas Ace 17 + Purecontrol Black

Ace 17 + Purecontrol

Net voor de jaarwisseling zal Adidas een nieuwe serie zwarte voetbalschoenen op de markt brengen. Naast de Ace 17.1 Primeknit en Leather uitvoering zal er uiteraard ook een veterloze uitvoering van de Adidas Ace 17 + Purecontrol op de markt komen. Van deze uitvoering laten we jullie nu al de eerste foto's zien. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Adidas Ace 17 + Purecontrol

Deze nieuwe Ace 17+ Purecontrol zullen een adviesprijs krijgen van ca. €300 en zijn vanaf eind 2017 hier online te koop. De basis van deze Ace Purecontrol voetbalschoenen 2017 is het zwarte Adidas Sprintframe met elf transparante noppen op de onderkant. Rond de enkel is het frame wat hoger voor extra stabiliteit. Vanaf hier lopen er ook drie brede zwarte schuine strepen met daarop drie zilveren Adidas strepen.

 

Adidas Ace 17 + Purecontrol

Ace 17+

Op de bovenkant van de enkel is een wit Adidas logo gedrukt. Het bovenste gedeelte van de schoen heeft een zwarte Techfit sok. Op de binnenkant van de enkel staat een zwart Adidas Ace logo. Door de eveneens zwarte achtergrond is deze moeilijk te zien. Op de hakken is met witte letters de naam Purecontrol gedrukt. Deze is ook te lezen op de inlegzool.

Ace 17 + Purecontrol

Adidas Ace 17 +

Adidas Ace 17 + voetbalschoenen

ace 17 + Pureconrol

Adidas Ace 17 + Purecontrol Black, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*