Adidas Ace 17.1

Dit zijn de eerste exclusieve foto's van de volgende generatie Adidas Ace voetbalschoenen die in het jaar 2017 bekend gemaakt zullen worden. Op deze foto's zie je de sample uitvoering van de Adidas Ace 17.1 in de kleuren wit, blauw en roze. Eerder plaatste wij al een foto van een rode uitvoering van de Ace 17 voetbalschoenen op Instagram. Die hadden toch een iets andere uitwerking.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Adidas Ace 17.1

Opvallend is het helderblauwe onderstel van deze Adidas Ace 17.1 voetbalschoenen. Deze lijkt gebaseerd op het Adidas Sprintframe en heeft vier ronde noppen op de hak en negen grote ronde noppen op de voorkant van de voet. Daarnaast zijn nog verschillende kleine noppen te zien op het voorste gedeelte van de schoen. Ook dit lijkt een combinatie te zijn van een FG/AG onderkant. Als we de buitenkant van de schoen bekijken zien we rondom de hak het kunststof van het frame. De Adidas sok heeft dezelfde blauwe kleur als het frame. Het achterste gedeelte van de voet is verder donkerblauw. Op de buitenkant van de voet staan drie kleine roze Adidas strepen. Op de huidige Ace 16 voetbalschoenen staan nog drie grote brede strepen.

adidas ace 17.1

Ace 17.1 voetbalschoenen

Het voorste gedeelte van deze Ace 17.1 voetbalschoenen is wit en is gemaakt van een soort kunstsof materiaal met schuine profiel strepen. Dit doet ons weer denken aan de oude tijden van de Adidas Predator voetbalschoenen. Op de bovenkant van de sok is een roze Adidas logo te zien. De schoenen op deze foto’s zijn afgewerkt met blauwe veters. Mogelijk dat er later ook nog een laceless uitvoering beschikbaar zal zijn. Als we de binnenkant van de voet bekijken zien we daar een roze Adidas Ace logo. Nu is ook goed te zien dat de blauwe stof een soort van Primeknit structuur heeft.

adidas_ace_17.1

Adidas Ace 17

Deze Adidas Ace 17 schoenen hebben een roze inlegzool met daarop het typenummer 17.1. Er bestaat dan ook geen twijfel dat dit inderdaad de volgende generatie Adidas Ace is. Op de laatste foto is nu ook te zien dat de achterkant van de schoen ook een Adidas logo op de hak heeft. Wij verwachten de eerste bekendmaking van deze Adidas Ace 17 voetbalschoenen ergens aan het einde van dit jaar. Na lancering zullen deze hier online te koop zijn.

adidas ace 17.1

Pics: P. 🙂

 

Adidas Ace 17.1, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*