Adidas Ace 17.1 Primeknit Red – Core Black

ace 17.1

Vandaag kunnen wij jullie de eerste officiële foto's laten zien van de nieuwe generatie Adidas Ace 17.1 Primknit voetbalschoenen 2017. Deze Ace 17 schoenen hebben de kleur Red en Core Black en zullen net voor de feestdagen officieel bekend gemaakt worden. Eerder lieten we jullie al een aantal foto's zien van de Ace 17 Leather uitvoering die in het bezit zijn van Voetbalshirtjes.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (2 votes cast)

Adidas Ace 17.1 Primeknit

De eerste uitvoering die op de markt komt heeft de klassieke Predator kleuren rood, zwart en wit. Deze Ace 17.1 uitvoering heeft een Adidas “Total Control” frame en noppen. De ronde noppen zijn transparant. De bovenkant van de schoen is afgewerkt met een Adidas Control Primeknit materiaal. De neus van de schoen is zwart, het middelste en achterste gedeelte is rood.

ACE 17.1 Primeknit red

Ace 17 voetbalschoenen

Het gedeelte rond de enkel is voorzien van de nieuwe Adidas “Control Purecut Fit” sok. De bovenkant is afgewerkt met rode veters. Op de buitenkant van de voet zitten drie witte Adidas strepen. Op de binnenkant van de voet is een zwart Adidas Ace logo te zien. Het Adidas logo zien we terug op de hak en bovenkant van de enkel. Deze Ace 17.1 krijgen van Adidas een adviesprijs van €250. Na lancering zijn ze hier online te bestellen. Op de binnenkant van de inlegzool staat het serienummer 17.1

Ace 17.1 Primeknit FG

Ace 17.1 Primeknit red - core black

adidas ace 17.1

Adidas Ace 17.1 Primeknit Red - Core Black, 4.0 out of 5 based on 2 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*