Adidas Ace 16 TKRZ Core Black Night Metallic

Adidas Ace Tekkers

Adidas komt binnenkort met een nieuwe uitvoering van de Ace 16+ Tekkers voetbalschoenen. Vandaag laten wij jullie alvast de eerste foto's zien. Deze Adidas Ace 16 TKRZ voetbalschoenen hebben van Adidas officieel de kleuren Core Black, White en Night Metallic gekregen. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/5 (1 vote cast)

Adidas Ace 16 TKRZ

Het is nog steeds niet helemaal duidelijk wat Adidas nu eigenlijk wil en/of verwacht van deze Tekkers voetbalschoenen. Het model Ace is natuurlijk een succes maar deze TKRZ lijken maar niet echt los te komen. Er is immers geen enkele bekende voetballer die gebruikt maakt van deze uitvoering. Klinkt logisch aangezien er alleen een FG uitvoering van verkrijgbaar is.

didas 16+ TKRZ Core Black Night Metallic

Ace Tekkers

Deze nieuwe Adidas Ace Tekkers zijn voornamelijk zwart. Het achterste gedeelte van de schoen heeft een geribbeld profiel met daarop de drie Adidas strepen. Deze lopen van boven naar beneden langzaam over in zwart. Het voorste gedeelte van de schoen heeft soort van rubber lappen in verschillende vormen. Tussen deze stukken zit de Night Metallic kleur. De schoen is afgewerkt met zwarte veters. De onderkant is afgewerkt met zeven witte grote noppen en tientallen verschillende kleine noppen. Op de inlegzool staan de letters TKRZ gedrukt. Deze nieuwe Adidas TKRZ voetbalschoenen koop je na lancering hier online.

adidas TKRZ black

adidas ace 16+ TKRZ black

adidas TKRZ 16+ core black

Adidas Ace 16 TKRZ Core Black Night Metallic, 2.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*