Adidas Ace 16+ Purecontrol Silver Metallic

Ace 16+ Purecontrol

UPDATE 20 mei 2016: Adidas heeft vandaag het nieuwe Mercury Pack officieel bekend gemaakt inclusief deze prachtige Adidas Ace 16+ Purecontrol. Naast deze Ace uitvoering zijn er ook van de Adidas X 16 en Messi 16 een veterloze uitvoering op de markt gekomen. 29 april: Dit zijn exclusief de eerste foto's in hoge resolutie van de Adidas Ace 16+ Purecontrol Silver Metallic Euro 2016 voetbalschoenen. Met dit veterloze topmodel hoopt Adidas tijdens het EK 2016 hoge ogen te gooien. Het is nog niet bekend wie deze schoenen allemaal gaan dragen maar Pogba zal daar waarschijnlijk één van zijn.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Adidas Ace 16+ Purecontrol

Met een opvallende basis in de kleur Silver Metallic zullen deze schoenen goed opvallen. Deze Adidas Ace 16+ Purecontrol voetbalschoenen hebben het Adidas Sprintframe als basis. Dit frame glanst met zijn zilveren kleur nog erger dan het bovendeel. Op de buitenkant van de schoen zijn drie brede Adidas strepen te zien. Tussen deze strepen in zit in het materiaal een driehoekig patroon verwerkt. De schoen is afgewerkt met verschillende details in de kleur Solar Yellow. Zo heeft de hak een brede streep in deze kleur met daarop het Adidas logo.

adidas ace 16+ Purecontrol silver metallic

adidas ace 16+ PURECONTROL fg silver metallic

Ace 16+ Metallic Silver

Het gedeelte bovenop de voet en de rand van de sok is eveneens geel. Op het lipje bovenop de sok staat het Adidas Ace logo. De binnenkant van de voet is verder volledig zilver. Op de zijkant staan de letters NSG gedrukt. Als we de schoen van de onderkant bekijken zien we daar elf ronde noppen met een geel puntje. Op de inlegzool van deze Adidas Ace 16+ voetbalschoenen zien we nog net de naam “Purecontrol” gedrukt. De nieuwe Euro 2016 Adidas Ace 16+ Purecontrol voetbalschoenen zullen na lancering hier online te koop zijn. `

ace 16+ Purecontrol Euro 2016

adidas ace 16+ Purecontrol

adidas ace 16+ purecontrol mesut ozil

Adidas voetbalschoenen

Adidas Ace 16+ Purecontrol Silver Metallic, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*