Adidas Ace 16+ Purecontrol Shock Blue

Adidas Ace 16+ Purecontrol Shock Blue

Op korte termijn zal Adidas de nieuwste kleurencombinaties bekend maken van de Adidas Ace en Adidas X. Eerder lieten we jullie al foto's zien van de Ace 16.1 Primeknit uitvoering maar vandaag is het de beurt aan de Adidas Ace 16+ Purecontrol Shock Blue voetbalschoenen 2016. Dit is de uitvoering zonder veters. Deze Ace 16+ Laceless is sinds begin dit jaar toegevoegd aan de Ace series. Wij vinden de gewone Ace 16.1 en Primeknit uitvoering in deze Shock Blue uitvoering beter tot zin recht komen dan deze Purecontrol schoenen. Wat is jullie mening over deze nieuwe voetbalschoenen ?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.5/5 (2 votes cast)

 Adidas Ace 16+ Purecontrol

Deze Adidas Ace 16+ Purecontrol heeft als basis een blauw Sprintframe onderstel. De bovenkant is gemaakt van het Primeknit materiaal en loopt dus volledig door over de bovenkant van de voet. Op de zijkant zijn drie grote witte Adidas strepen te zien. Op de hak van de schoen is een zwart Adidas logo gedrukt.

adidas ace 16+ Pure Control Shock Blue

ace 16+ purecontrol shock blue

Ace 16+ Shock Blue

Bovenop de sok zitten twee lipjes. De achterste op de hak is blauw en de voorste is groen/geel met in het zwart een Adidas Ace logo. De onderkant is voorzien van elf ronde noppen. Deze nieuwe Adidas Ace 16+ Purecontrol voetbalschoenen 2016 zijn na lancering hier online te bestellen.

ace 16+ pure control shock blue

adidas ace 16+ pure control

Adidas Ace 16+ Purecontrol Shock Blue, 3.5 out of 5 based on 2 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*