Adidas Ace 16 Purecontrol Paris Pack

Adidas heeft vandaag het speciale Euro 2016 Paris pack bekend gemaakt. In dit pakket zitten onder andere de Adidas Ace en X 16 voetbalschoenen. Vanwege de populariteit in Frankrijk ontbreekt ook een straatversie niet. We laten jullie nu de Adidas Ace 16+ Purecontrol zien uit dit pakket. Deze Adidas Ace 16+ voetbalschoenen zijn gebaseerd op de Franse vlag en hebben naast zwart dan ook de kleuren rood wit en blauw. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)

Adidas Ace 16 Purecontrol Paris Pack

Omdat het hier een Limited Collection betreft zal alleen de Purecontrol uitvoering van de Adidas Ace 16 hier te koop zijn. Deze schoenen worden onder andere gedragen door sterren als Rakitic van FC Barcelona en Paul Pogba van Juventus. De schoen beschikt over een geweven materiaal op de bovenkant en heeft geen veters. Hierdoor valt de schoen goed sluitend op de voet. De neus van de schoen is blauw en loopt via rode vlekken over in een zwarte achterkant. De drie brede Adidas strepen op de zijkant zijn wit.

adidas ace 16 purecontrol paris pack

Adidas Paris Pack

De schoen heeft een Adidas Sprintframe met zwarte achterkant. Op de hak van de schoen staat met een gouden Adidas logo. Op de onderkant van de schoen zien we elf blauwe transparante ronde noppen. Je kunt deze nieuwe Adidas Ace 16 Purecontrol Paris pack voetbalschoenen 2016 nu al hier bestellen.

adidas paris pack ace 16

Adidas ace 16+ purecontrol paris pack

ace 16 purecontrol

adidas paris pack ace 16 purecontrol

Adidas Ace 16 Purecontrol Paris Pack, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*