Adidas Ace 16 Purecontrol Core Black

Ace 16+ Purecontrol

Deze maand heeft Adidas de nieuwe Solar Yellow Purecontrol voetbalschoenen bekend gemaakt. In augustus wacht ons alweer de volgende uitvoering. Dit zijn namelijk de nieuwe Adidas Ace 16 Purecontrol Core Black voetbalschoenen 2016. De combinatie van een moderne voetbalschoen zonder veters en de klassieke zwarte kleur zal veel liefhebbers goed doen. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)

Adidas Ace 16 Purecontrol Core Black

Deze nieuwe Adidas Ace Purecontrol maken gebruik van de Adidas Laceless techniek. Zonder veters vormen deze schoenen zich toch om je voeten. Deze schoenen wegen slechts 228 gram. De Adidas Ace 16+ Purecontrol is aan de bovenkant afgewerkt met een Primknit laag. Bekende spelers als Mesut Özil, Ivan Rakitic en Paul Pogba dragen deze Ace 16 schoenen elke week. De basis van deze schoen is het Adidas sprintframe. Dit onderstel heeft rond de enkels een opstaande rand. Op de zijkant zien we drie brede Adidas strepen.

adidas ace 16 purecontrol core black

adidas ace 16 purecontrol

Adidas Ace 16+ Purecontrol

Het enige wat niet zwart is aan deze voetbalschoenen is het gele lipje op de bovenkant en het Adidas logo op de hak. Deze gele kleur heeft officieel de naam Solar Yellow gekregen. De onderkant van deze Ace Purecontrol schoenen hebben een FG + AG noppensysteem voor spelen op natuurgras en kunstgras. Op de binnenkant van de voet zijn de drie Adidas strepen niet te zien. Hier zie je wel duidelijk de Primeknit structuur. Het Ace logo is te zien op het voorste lipje. Deze nieuwe zwarte voetbalschoenen zijn na lancering hier te koop.

adidas ace 16+ PURECONTROL core black

adidas ace 16+ purecontrol black

adidas ace 16+ purecontrol fg

Adidas Ace 16 Purecontrol Core Black, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*