Adidas Ace 16.1 Stellar Pack

Ace 16 Stellar Pack

Na de zomervakantie, zo rond begin september 2016 zal Adidas deze nieuwe Adidas Ace 16.1 Stellar pack op de markt brengen. Wij kunnen jullie vandaag al exclusief de eerste foto's laten zien. Op deze foto's zie je de junior uitvoering van de Ace 16.1. Grootste afwijking met de volwassen uitvoering is dat het onderstel hiervan rondom de enkels lager is. De uitvoering in grote maten maakt gebruik van het Adidas Sprintframe. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.5/5 (2 votes cast)

Adidas Ace 16.1 Stellar Pack

Deze nieuwe Ace 16.1 Stellar Pack voetbalschoenen hebben een witte basis en zijn afgewerkt met 3D Control Skin materiaal bovenop. De Adidas Non Stop Grip techniek helpt uitglijders voorkomen. Het frame van deze schoenen is gemaakt in de kleur Gold Metallic. Deze kleur zie je als print ook terug op de zijkanten van de schoen. De Adidas strepen op de zijkanten hebben de kleur Core Black, net als de lip van de schoen. Op deze lip staat een gouden Adidas Ace logo. De veters zijn zwart en hebben gouden puntjes.

adidas ace 16.1 Stellar pack

ace 16.1 stellar pack

Ace 16 Stellar Pack

Als we de deze Ace 16 Stellar pack voetbalschoenen van de achterkant bekijken zien we daar een gouden Adidas logo op de hak gedrukt. De zool van deze junior uitvoering heeft elf gouden ronde noppen. De binnenkant van de schoen is zwart. Op de inlegzool staat het type 16.1. Deze nieuwe voetbalschoenen zullen na lancering hier online te bestellen zijn.

ace 16.1 stellar pack jr

adidas ace 16.1 jr stellar pack

Adidas Ace 16.1 Stellar Pack, 2.5 out of 5 based on 2 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*