Adidas Ace 16.1 Shock Blue

Adidas Ace 16.1 blauw

Het is alweer drie maanden geleden dat we jullie als eerste de nieuwe Adidas Ace 16 Shock Blue Primemesh voetbalschoenen 2016 lieten zien. Vandaag tonen wij jullie de foto's van de lage Adidas Ace 16.1 Shock Blue. Ondanks de verschillende halfhoge modellen die ook Adidas in het assortiment heeft, denk aan de Ace 16 Primeknit en Primemesh, is de vraag naar lage uitvoeringen nog steeds groot. Deze blauwe Ace 16.1 is zowel geschikt voor normaal gras (FG / Firm Ground) alsmede kunstgras (AG / Artificial Gras). Mocht je voornamelijk op kunstgras spelen dan is de aparte Ace 16 AG uitvoering een betere keus.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (1 vote cast)

Adidas Ace 16.1 Shock Blue

Deze Adidas Ace 16.1 voetbalschoen heeft een solide Adidas Sprintframe loopzool. Deze is lekker licht en zorgt voor een optimale controle tijdens bewegingen. De bovenkant is afgewerkt met de bekende 3D Control Skin techniek. Op de zijkant zie je de drie Adidas strepen. Deze zijn aan de onderkant wit en lopen naar boven toe over in de kleur Semi Solar Slime. Ook de veters hebben deze geel/groene kleur. Bovenop de lip is in het wit het Adidas Ace logo te zien.

adidas ace 16.1 Shock blue

adidas ace16 shock blue

Adidas Ace 16.1 blauw

Als we de achterkant bekijken zien we een wit Adidas logo. Ook is goed te zien dat het Adidas Sprintframe rondom de hak hoger is voor een betere stabiliteit. Als we de onderkant van deze Ace 16.1 Shock Blue bekijken zien we dat deze schoenen zijn afgewerkt met elf lichte witte ronde noppen waarvan er vier op de hak geplaatst zijn. Ook is de kleur Semi Solar Slime weer te zien. Als we de laatste foto bekijken zien we deze Adidas Ace van de bovenkant. Dan is goed te zien dat deze blauwe uitvoering een zwarte voering heeft. Met wit is ook hier het Adidas Ace logo gedrukt met daaronder het typenummer 16.1. Wil jij deze nieuwe voetbalschoenen als eerste hebben ? Bekijk dan regelmatig het laatste aanbod voetbalschoenen 2016 hier online.

adidas ace 16.1 blue

adidas ace 16 shock blue

 

Adidas Ace 16.1 Shock Blue, 3.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*