Adidas Ace 16.1 Primeknit Solar Yellow

Ace 16 Primeknit Solar Yellow

Vandaag tonen wij jullie de eerste foto's van de nieuwe Adidas Ace 16.1 Primeknit Solar Yellow voetbalschoenen die rond de halve finales van Euro 2016 bekend gemaakt zullen worden. Dit zijn dus zeer waarschijnlijk de Adidas Ace voetbalschoenen voor de finale van het komende EK 2016 in Frankrijk. Voetbalshirtjes.com heeft alvast een paar weten te bemachtigen en zal op korte termijn ook een video plaatsen van deze nieuwe Ace 16.1 Primeknit schoenen. De nieuwste Adidas Euro 2016 voetbalschoenen zullen na lancering hier online te bestellen zijn.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Adidas Ace 16.1 Primeknit Solar Yellow

Met deze opvallende voetbalschoenen zal Adidas proberen in de EK finale te schitteren. De basis van deze Ace 16.1 Primeknit schoenen is volledig geel en heeft het Addias Sprintframe als onderstel. De drie Adidas strepen op de zijkanten zijn voorzien van de kleur Core Black. Deze zwarte kleur loopt onder de veters door naar de andere kant. Onder de veters staat de tekst Primeknit Skin gedrukt en daarboven het Adidas Ace logo. De veters zijn eveneens zwart.

adidas ace 16.1 Primeknit solar yellow

adidas ace 16.1 Primeknit solar yellow core black

Ace 16.1 Primeknit

Op de binnenkant van de enkel staan de letters NSG gedrukt. Deze verwijzen naar het Non Stop Grip profiel op de buitenkant van de schoen. De onderkant van de schoen heeft elf ronde noppen en de verschillende Sprintframe figuren. Geef ons je mening over deze nieuwe Ace 16.1 Solar Yellow voetbalschoenen en reageer. Na lancering bestel je de nieuwste EK 2016 voetbalschoenen hier.

ace 16.1 Primeknit fg solar yellow

ace 16.1 solar yellow

Adidas Ace 16.1 Primeknit Solar Yellow, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*