Adidas Ace 16.1 Primeknit Core Black

Ace 16.1 Primeknit

Afgelopen week lieten we jullie als eerste een aantal nieuwe EK 2016 voetbalschoenen zien. Vandaag kijken we alvast vooruit naar het nieuwe seizoen 16/17 met deze Adidas Ace 16.1 Primeknit Core Black. Er gingen al een aantal foto's de ronde van sample uitvoeringen maar de definitieve uitvoering zal dus enkele solar yellow accenten krijgen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)

Adidas Ace 16.1 Primeknit Core Black

Wie nog van de oude stempel is en voorkeur heeft voor een paar zwarte voetbalschoenen maar zich stiekem nog jonger voelt dan hij is, kan met deze moderne halfhoge Adidas Ace 16.1 Primeknit Core Black voetbalschoenen prima uit de voeten. Als we deze Ace 16.1 van de zijkant bekijken zien we dat deze schoen is gebaseerd op het Adidas Sprintframe met transparante noppen op de onderkant. Wie goed kijkt ziet enige afwisseling van kleur in de veters. Deze bevatten namelijk witte stipjes. De bovenkant is voorzien van de Adidas Primeknit techniek. Ook de drie Adidas strepen op de zijkant zijn volledig zwart.

adidas ace 16.1 primeknit core black

Ace 16.1 Primeknit

Als we de schoen een beetje draaien is de kleur Solar Yellow ineens te zien. Deze is gebruikt voor het Adidas logo op de hak. Nu is ook beter te zien dat de Adidas strepen voorzien zijn van een print.  Als we de schoen draaien en van de voorkant bekijken zie we ook daar subtiel de gele kleur terugkomen. Deze is gebruikt voor het Adidas Ace logo. Wie goed kijkt ziet op de binnenkant van de enkel de letters NSG staan. Deze verwijzen naar “Non Stop Grip”. Op de onderkant van de schoen zijn de elf transparante noppen goed te zien. Als we van de bovenkant in de schoen kijken zien we daar met geel het type 16.1 gedrukt staan. Deze Adidas Ace 16.1 Primeknit Cor Black voetbalschoenen krijgen een adviesprijs van € 249,95 en zullen vanaf begin augustus 2016 hier te bestellen zijn. Geef je mening over deze voetbalschoenen en reageer.

ace 16.1 primeknit core black

adidas ace 16.1 primeknit

adidas ace 16.1 primeknit fg core black

Adidas Ace 16.1 Primeknit Core Black, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*