Adidas Ace 15+ Primeknit Limited

Ace 15+ Primeknit FG

Vorige week lieten we jullie de eerste foto's zien van de nieuwe Adidas X 15+ Primeknit voetbalschoenen, vandaag tonen wij jullie de eerste foto's van de nieuwe Adidas Ace 15+ Primeknit Limited voetbalschoenen 2015-2016 die begin volgende maand hier te koop zullen zijn. Dit paradepaardje uit de Adidas Ace serie heeft een zwarte voorkant en een witte achterkant. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (1 vote cast)

Adidas Ace 15+ Primeknit

De bovenkant van de schoen is met de “knit” uitvoering extra comfortabel en zorgt voor een uitstekende pasvorm en optimale controle. Op de zijkant van de schoen zijn de drie bekende Adidas strepen te zien in de kleur zilver. Ook het Adidas logo op de hak is zilver. Opvallend is ook de de afscherming van de veters die tussen een wit stuk stof zijn doorgehaald. De veters zelf zijn zwart.

ACE 15+ Primeknit Limited

ACE 15+ Primeknit Limited

Als we deze Adidas Ace 15+ Primeknit voetbalschoenen van de bovenkant bekijken zien we op de lip duidelijk  het Adidas Ace logo. Ook is goed te zien dat de veters enigszins naar buitenaf lopen. De binnenzool is voorzien van de naam Primeknit. Als we de onderkant bekijken zie we daar vier witte noppen op de hak en zes grote ronde noppen op de voorkant van de voet. Tevens zijn nog enkele kleine noppen aangebracht. Deze nieuwe serie Adidas voetbalschoenen zal vanaf begin december hier te bestellen zijn.

Adidas Ace Primeknit 15+ Limited

Adidas Ace 15+ Primeknit Limited, 3.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*