Adidas 99 gram X 16

Adidas X16 99g

Net als vorig jaar zal Adidas ook nu weer een 99 gram voetbalschoen op de markt brengen. Van deze Adidas 99 gram X 16  voetbalschoenen zullen wereldwijd slechts 500 paar beschikbaar zijn. De vorige editie was een groot succes en daar waren slechts 299 exemplaren van te koop. Voetbalshirtjes.com wist vorige keer al een paar te bemachtigen. Hopelijk gaat dat deze keer ook weer lukken.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Adidas 99 gram X 16

Als je deze voetbalschoenen in de hand hebt voelt het qua gewicht net als een pakje sigaretten. Echt extreem licht. Deze 99G voetbalschoenen zijn voorzien van een zilverkleurig frame dat naar voren langzaam overloopt in de kleur solar red. Op de hak van de schoen zien we het serienummer van de schoen. Dit is nummer 1 van de 500 beschikbare exemplaren. Op de buitenkant van de schoen staat een groot rood Adidas logo. Het gebruikte materiaal zorgt ervoor dat je op sommige plekken bijna door de schoen kunt kijken.

adidas X 16 99G

99 gram Speed of Light

De binnenkant van de voet is volledig wit. Op de lip van de schoen zien we ook een rood Adidas logo. De schoen is afgewerkt met dunne witte veters. Als we de onderkant van deze Adidas X 99 gram voetbalschoenen bekijken, zien we dat de hak slechts is voorzien van drie ovale noppen. Het voorste gedeelte heeft acht noppen. De inlegzool is ook rood en daarop staat de tekst Speed of Light met het Adidas logo. Deze unieke voetbalschoenen 2016 maken deel uit van de Adidas Limited Collection en zullen na lancering mogelijk hier online te koop zijn.

adidas 99 grams X 16

adidas X 16 speed of light 99 gram

 

Adidas 99 gram X 16, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*