Adidas 16+ Tekkerz Limited Core black

Adidas TKKRZ

Begin december 2015 komt Adidas met een nieuw model voetbalschoen op de markt. Deze voetbalschoenen krijgen de naam Tekkerz. En dit zijn de eerste foto's van de Adidas 16+ Tekkerz Limited Core Black. In eerste instantie werd gedacht dat dit een speciale schoen is voor het komende EK 2016 maar met de lancering eind dit jaar lijkt dat niet juist te zijn. Deze nieuwe voetbalschoenen 2016 krijgen een adviesprijs van €149,95 en zullen na lancering hier online te koop zijn.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

 

Adidas 16+ Tekkerz

Deze eerste uitvoering is overwegend zwart (Core Black) en heeft de bekende drie Adidas strepen op de buitenkant van de enkels zitten. Bij deze uitvoering zijn deze strepen roze aan de bovenkant en grijs aan de onderkant. Het achterste gedeelte van de schoen heeft een ribbelig patroon. De voorkant is mat zwart met enkele glanzende zwarte strepen.

adidas Ace 16+ Tekkers

Adidas TKRZ

Adidas 16+ Tekkers Limited black

adidas Tekkers

Adidas TKKRZ

Ook de lip en veters van deze Adidas Tekkerz zijn zwart. Op de lip staat het Adidas logo. De onderkant van de schoen is voorzien van een bloemenpatroon met opvallende eenvoudige roze noppen. Dit zijn er slechts zeven met maar drie op de hak. In februari 2016 zal Adidas een groene uitvoering op de markt brengen. Ook deze zijn na lancering hier te bestellen.

adidas 16+ tekkers

adidas 16 + Tekkers

Adidas 16+ Tekkerz Limited Core black, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*