Ace 16 Primeknit Viper Pack

adidas Viper pack

In september 2016 zal Adidas zijn nieuwe Viper Pack bekend maken. In dit Pack zullen de bekende Adidas Ace en X voetbalschoenen zitten waarvan we je vandaag al een eerste indruk geven van de Ace 16 Primeknit schoenen. Deze Ace 16.1 voetbalschoenen hebben van Adidas officieel de kleuren Vapour Green en Core Black gekregen. Wij vinden dit absoluut een van de beste uitvoeringen die Adidas de afgelopen jaren gemaakt heeft. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Ace 16 Primeknit Viper Pack

Alles klopt bij deze nieuwe Adidas Ace Primeknit voetbalschoenen. De klassieke zwarte kleur in combinatie met de print en het groen van de “Viper” geeft de schoen een prachtige uitstraling. Deze Primeknit variant is voorzien van een Sprintframe met hoge rand rondom de enkels voor extra stabiliteit. Op de zijkant zijn de drie zwarte Adidas strepen te zien.

didas ace 16.1 Primeknit Viper Pack

Adidas Viper Pack

De bovenkant is afgewerkt met zwarte veters en een licht Adidas Ace logo op de bovenkant van de enkel. De sok van de schoen is zwart. Op de binnenkant van de schoen zijn op de zijkant van de enkel de letters NSG te lezen. Dit is een verwijzing naar de Non Stop Grip techniek van Adidas. Op de hak is het Adidas logo te zien. Als we de schoen van de bovenkant bekijken zienzien we op de inlegzool het type 16.1 staan. De onderkant van deze Ace 16 zijn voorzien van elf ronde noppen. Je koopt de nieuwste Adidas Ace 16.1 Primeknit voetbalschoenen altijd als eerste hier online.

 

adidas ace primeknit viper pack

ace 16.1 primeknit vapour green

adidas ace 16 viper pack

Ace 16 Primeknit Viper Pack, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*