Ace 16.1 Leather Black – Gold – White

Ace 16.1 Supernatural

Update 14 juli 2016: Nadat we jullie in februari van dit jaar al de eerste foto's lieten zien van deze Adidas Ace 16.1 Leather uit het Adidas Stellar Pack en daarna een korte impressie lieten zien via de video, kunnen we jullie vandaag een aantal nieuwe foto's laten zien en geven we jullie waqt meer info over deze nieuwe voetbalschoenen. Deze Ace 16 voetbalschoenen zullen namelijk vanaf september 2016 hier online te koop zijn en krijgen een adviesprijs van rond de €200. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

26 februari 2016: Vandaag tonen wij jullie opnieuw een bijzondere voetbalschoen. Dit zijn namelijk foto’s van de speciale Adidas Ace 16.1 Leather voetbalschoenen in de kleuren Black, Gold en white. Deze Ace 16 Supernatural voetbalschoenen verwachten wij in een speciale lancering ergens halverwege dit jaar. De schoenen die je op de foto’s ziet zijn uitgevoerd met een Soft Ground (SG) sprintframe en noppen en geschikt voor echt gras. Deze schoenen geven ons een beetje het klassieke Adidas Predator gevoel.

Ace 16.1 Leather

Deze schoenen hebben een zwarte basis van leer en voorzien van drie witte Adidas strepen op de zijkanten. De lip van de schoen is ook zwart en heeft bovenaan een gouden Adidas Ace logo. De veters in deze schoenen zijn ook zwart. Vanaf het midden en verder naar achteren zijn de schoenen voorzien van gouden accenten. Zo is op de zijkant een gouden print te zien en staat op de hak een goud Adidas logo met naam. Geef ons je menig over deze nieuwe voetbalschoenen en reageer. Net als de huidige Ace 16 voetbalschoenen zullen ook deze Ace 16.1 Supernatural schoenen na lancering hier te bestellen zijn.

adidas ace 16.1 leather stellar pack

adidas ace 16 leather stellar pack

adidas ace 16.1 stellar pack leather

adidas ace 16.1 leather black gold white

adidas Ace 16.1 Leather Supernatural SG

Ace 16.1 Leather Supernatural SG

adidas Ace 16.1 Leather Supernatural

adidas Ace 16.1 Supernatural

 

Ace 16.1 Leather Black - Gold - White, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*