AC Milan thuisshirt 18-19

AC Milan shirt 2019

Dit zijn de eerste foto's van het nieuwe AC Milan thuisshirt 18-19. De Italiaanse topclub heeft afscheid genomen van het merk Adidas en zal komende seizoenen het veld betreden in voetbalshirts van het merk Puma. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

AC Milan thuisshirt 18-19

Puma kiest komend seizoen voor een klassiek ontwerp. De basis bestaat natuurlijk uit verticale strepen in de kleuren rood en zwart. De bovenkant van dit voetbalshirt is voorzien van een zwarte polokraag met knoopje. De mouwen zijn zwart en hebben een brede rode baan vanaf de schouders over de mouwen lopen. Op de bovenkant van de schouders zien we een wit Puma logo. Dit logo komt uiteraard ook terug op de borst.  Op de andee kant van de borst zien we het oude klassieke AC Milan logo met de bijbehorende ster. De shirtsponsor is hetzelfde gebleven. Ook komend seizoen zien we de naam van Fly Emirates met witte letters op de buik gedrukt.

AC Milan thuisshirt 18-19

AC Milan shirt 2019

AC Milan shirt 2019

De achterkant van dit AC Milan shirt 2019 kent verder geen verrassingen. Ook hier zien we de verticale strepen en een logo in de nek. Uiteraard zal hier later ook het rugnummer en naam van de speler te zien zijn. Dit nieuwe AC Milan thuisshirt 18/19 is na lancering hier online te bestellen.

AC Milan thuisshirt 2019

Leave a comment

Your email address will not be published.


*